Reformes i nova construcció

       QUI  SOM?                                                                                                                         

Som una empresa d'arrels familiars situada a Son Maciá (Manacor) Illes Balears, amb una experiència en reformes i nova construcció d'habitatges des de més de 40 anys d'antiguitat, sensible a l'evolució i canvis tecnològics de la nostra societat.

Comptem amb un equip de professionals on es combina experiència i joventut,       amb l'objectiu de poder oferir un servei de qualitat als nostres clients.

Conscients de la importància del treball ben fet, disposem d'una estructura que ens permet portar a bona fi les obres amb la màxima eficàcia.

Treballem per oferir-los els millors serveis i estem a la seva disposició per a la materialització de qualsevol projecte de construcció o reforma que vostè hagi      de realitzar.

Al llarg de la nostra experiència i encara avui dia, ens caracteritza el tracte personal amb tots els nostres clients, reflectint-ho en tots els treballs de construcció, reformes i manteniment, amb l'objectiu de donar amb la millor   solució a les necessitats particulars de cada client.